Waarom HorseManager inzetten in uw bedrijfsvoering?

Omdat u wilt weten wat er speelt in uw bedrijf. 

Vergeet ik niets te factureren. Vergeten we geen entingen uit te voeren bij de paarden. Vergeet ik niet op tijd de NVWA te bellen. Vergeet ik niet op tijd het FEI paspoort aan te vragen. Vergeet ik niet op tijd de dierenarts te vragen die merrie open te maken die vorig jaar is dicht gezet.

 

Zomaar wat voorbeelden van situaties die zich voordoen in de praktijk waar het gebruik van HorseManager uitstekend zijn dienst kan bewijzen. 

Uitgangspunten zijn registreren aan de bron, lees meestal op stal, dmv handige apps, zo kort mogelijke tijd op kantoor, altijd in control en een informatieve functie voor andere betrokkenen in het proces.

 

HorseManager is er voor u, we zijn er dan ook scherp op om het zo laag drempelig mogelijk te bouwen, software moet logisch zijn, een dikke handleiding is er dan ook niet. 

 

Geintressseerd? bel ons voor een vrijblijvende afspraak/presentatie. Samen kijken we waar voor u de voordelen liggen en waar de doorlooptijd van uw proces verkort kan worden. 

 

Openingspagina

 

Dit is het openingsscherm van HorseManager. HorseManager opent altijd met het 'dashboard' hierin vindt je de acties die gepland staan en/of nog niet afgehandeld zijn. Tevens kun je hier door de agenda bladeren zodat je ook altijd vooruit kunt kijken. Je laat een hoefsmid niet elke dag komen maar bv 1x per week.

In het linkermenu vind je van de geselecteerde klant de paarden, de stallingsinfo, de begeleiding, de bulkactiviteiten. Voor de hengstenhouders staan hier ook de hengsten en de dekgegevens.

In de bovenbalk tref je de klantoverstijgende functies aan, hier plan je de trainingen, verwerk je de evenementresultaten, kun je de factuurhistorie inzien en stel je de software in.

 

Naast de Basismodule (TAP) hebben een aantal aanvullende modulen die ingaan op de specifieke bedrijfsprocessen van dat type organisatie.

Voor Hengenhouders hebben we de volledige track & trace van het winnen en verwerken van diepvriessperma incl. voorraad. (HAP)

Voor Managehouders hebben we het plannen van de lessen, klanten en ruimtes ondergebracht. Tevens kun je met de Planner4All vanaf je eigen website jullie klanten een plek laten reserveren in de paddock, trainingsmolen of andere ruimte op je bedrijf. Super gemakkelijk en geen gedoe meer met aparte lijsten etc. (MAP)

Speciaal voor gehandicapte manages is ook het plannen van vrijwillegers en het (zorg)netwerk rondom de patient mogelijk.

In deze module bevind zich tevens een evenementplanningstool. Evenementen, rubrieken, deelnemers, startlijsten, uitslagverwerking, koppeling KNHS voor startpasgegevens en resultaatverwerking. Bel voor een vrijblijvende presentatie.

Voor veilingorganisaties hebben we aangepaste schermen en connectors om informatie in HorseManager te krijgen en om infromatie te publiceren op de betreffende websites. (VAP)

Ondersteuning van het complete proces van begin tot het einde.

Webformulier tbv de inschrijvingen.

Automatische opname klant - paard - veulen gegevens.

Duidelijke overzicht per selectielocatie of juist geen selectie.

Ondersteuning complete selectieproces via de app (directe koppeling met navigatie tbv adres van aanbieder).

Opname van de teksten van de veulens (tweetalig), mogelijkheid voor catalogusnummer en veilingnummer.

Uitgebreide Excel export tbv de drukker van de catalogus.
Uiteraard alle functies uit de basismodule.

Onze jongste oogappel is de invulling van het plannen alle processen rondom quarantine, transport over de weg en in de lucht. Incl. koppeling met Google Maps.(LAP).